DADAISMUS

DADAISMUS

Anotace: ....

Evokuje anarchii tvorby,
zmatek,východiskem je nesmysl.
Umělecký směr popírající veškeré normy,
zesměšňuje komerční průmysl.

S chaosu umění,
absolutní svoboda projevu.
Avantgardní směr nového cítění,
nekompromisní revolta výjevu.

Nestandardní postupy ztvárnění,
nezávislá,necenzurovaná tvorba.
Divák pohlcený a zmatený,
z ničeho nic a o ničem vzrostla.

Původním záměrem,
bylo jak vyjádřit zmatek a strach z války.
Jak se říká………..závěrem.
vše špatné,je k něčemu dobré,z blízka,i z dálky.
Autor ZILA78, 14.01.2011
Přečteno 234x
Tipy 14
Poslední tipující: la loba, Helena Lovecká, Danga, labuť, Květka Š., šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluju Dalího ... napjatá kůže z lebky na kůlech ... hmmmm ST

15.01.2011 16:44:00 | Helena Lovecká

miluji umění a dadaismus též
ačkoli mám i vyhraněnější styly
i ruce Dalího se tvořit pokusily
ten nesmysl, co smysl dává jako mnohý verš...

14.01.2011 18:37:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí