NEDOKÁŽU.....

NEDOKÁŽU.....

Anotace: Jen trny brání růži nadechnout se světla.....

Nedokážu ti říct
že rád tě mám
i když to tak chci
můžeš to pochopit
má ústa z něhy napojit
nemůžu říct
jen čas je past
já v tobě krásu chci jen krást...
já však mám rád
i když neumím to říct
Náruč čeká na člověka
co tvé jméno má
Jen trny brání růži
nadechnout se světla.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.01.2011
Přečteno 276x
Tipy 15
Poslední tipující: Divoženka1, PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Danga, CULIKATÁ, labuť, Jiná, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí