Lidé

Lidé

Anotace: ..................

Lidé jsou stále stejní
léta běží
lidská srdce se ale nemění

tolik příběhů se už stalo
ale stejně pořád
příběhy se opakují
o lásce a nenávisti
o zradě a bojích
války trvají mezi lidmi
není mír
je to jenom příprava na válku

domu dorazím z bitvy
na štítu nebo mrtvý
nechci se vzdát
sklonit jen tak zbraně

bič dopadá na má záda
krev kape do písku
zmlácené tělo
bolest kolem mě

ale musím, vím to
když ke mně přichází kat
kat mého života

dav jásá
raduje se
další oběť pro show
Autor Vlk v rouše, 14.01.2011
Přečteno 240x
Tipy 8
Poslední tipující: Dota Slunská, labuť, Květka Š., Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí