Urousaný tanec

Urousaný tanec

Anotace: Když sen se zdá a člověk v něm uvadá, není již jiného útěku než vzbudit se člověku

Tři vyvolení muži,
vybráni tuhou dlaní dámy v černé róbě,
co již dávno má být v hrobě.

První síly za tři má,
něžná slůvka povídá,
jeho oči plné touhy,
tupý dech z chřtánu hlouby,
hrubý hlas Tě chlácholí,
láska jeho studí, ovšem nebolí.

Druhý s důlkem ve tváři
,slečně každé, postel prozáří,
jazyk jeho chtivý,
na štěstí druhých se živý,
pohledný, však pach z jeho duše,
šeptá slova lásky tolik hluše.

Třetí s tmavou kadeří na týlu,
namísto hlasu-zpěv motýlů,
namísto očí dvě studánky
ve tvářích pozdní červánky,
jeho vůně libá,
Tvé tváře něžně líbá.

Tři vybrané ženy
pevnou rukou mužů k jejich chloubě-
král motýlů kráčí směle k Tobě

Pohledem štěňátka souhlas k tanci dáváš
vzápětí s pošklebkem mi máváš
svou rukou k pasu - ne-li níž,
již nevnímáš, mě nevidíš,
jen slepě odcházíš!

.
.
.

S pohledem v hvězdný prach,
na srdci spleen a strach,
k domovu temně se potácím,
své slzy cestou utrácím.

Co krok to těžký vzdych,
zpět tak rád bych,
však žádoucí tanec nebyl můj,
dál mnou v klidu opovrhuj.

Do ledového deště
slyšet pouze zvuk sms
a v ní: si tu ještě?
ne?tak tos překročil mez.


Na nebi v téže chvíli
svítánky se objevily,
Tvou láskou dnes podveden-
byl to pouhý klam,jen sen.
Autor Désolé, 14.01.2011
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: Jekyll & Hyde, Gabrielle, Desir-ka, jethullfan, jarmil, CULIKATÁ, Any 4
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rytmus..

28.02.2011 14:10:00 | Lamorte

parádní tanec, jednoznačně ST! ;)

14.01.2011 21:06:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí