kOrmidlO

kOrmidlO

Anotace: každý si svůj život žije někdo při něm i víc pije každý tvoří si svůj život každý je svůj vlastní pilot

každý si svůj život žije
někdo při něm i víc pije
každý tvoří si svůj život
každý je svůj vlastní pilot

budoucnost je ovlivněna činy
u někoho převládá pocit viny
já bych chtěl dokonalý život
na konci nechci být jako idiot

za svoje neuvážené činy
nese si odpovědnost každý sám
každý je tak trochu jíný
a stejně poděkuje každý vám

děkuji za vaši trpělivost
děkuji rodině za upřímnost
děkuji Kristýnce za věrnost
děkuji bohu za jeho milost

já vypracovat chtěl se z píky
teď chtěl bych vám říct díky
z pohledu očí a vaší hlavy
můžu víčíst jen špatné zprávy

myslel jsem že něco změním
přitom se jen sám měním
myslím si že né k dobrému
směřuji jen k problému
Autor vaal, 14.01.2011
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí