Jiné probuzení,jiné ráno v lednu

Jiné probuzení,jiné ráno v lednu

Anotace: ................

Je to nádherné probuzení
do nového dne
najednou nacházím inspiraci tam, kde jsem ji neviděl
chodil jsem jak slepec
nevím, co mě probudilo
snad pád na zem
dostat pěstí života
do svého nosu…

vím, co se stalo
mé srdce není nemocné
mé tělo není nemocné
duše znova léta na obloze
z dálky mi připomíná fénixe

proč jen je to fénix?

připomíná mě
proč se usídlil v mém srdci
tolikrát sem padnul
neměl jsem vůli žít
prohrával sem boj s nepřítelem

najednou se zjevil
odněkud z temnoty
rozzářil mi cestu
věděl sem najednou
kam jít, co konat

tolik se ptám
když mám ve svém srdci fénixe
chtěl bych, aby mi zdobil i mé tělo
jelikož se cítím jak fénix
každý den kdy vlna neúspěchu mě smete
a já se topím jak Robinzon….
Autor Vlk v rouše, 15.01.2011
Přečteno 260x
Tipy 18
Poslední tipující: Anjesis, Snící čarodějka, Akanishi, Gabrielle, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí