Bez Tebe by to bylo o ničem

Bez Tebe by to bylo o ničem

Anotace: ...

Důvěrná slova šeptaná jen mezi námi,
sejmi prosím purpurovou masku herce.
Jsi portrét mezi nedodělanými skicami
a já jsem ten, kdož je tu šťastný výherce.

Bez Tebe by den ztratil vůni večera
a růže by byla jen květinou rudou.
Jsi protiklad, má drahocenná příšera,
ach, neodcházej, umřela bych nudou.

Hvězda, která září jasněji než slunce,
červí díra, pohlcující všechny problémy.
Ať už palec, loket nebo třeba unce,
buďme spolu za bezstarostné bohémy.
Autor Wyrda, 15.01.2011
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: WhiteSkull, Gabrielle, Žqáry, CULIKATÁ, Petbab, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta druhá sloka se mi hodně líbí ;)

15.01.2011 14:52:00 | SZNUPY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí