Do Nového ročku-politikům smyčku

Do Nového ročku-politikům smyčku

Anotace: korupce,korupce všude samá korupce!!!!

Pro krásu ptáku,
krajinu mraků
do boje dávám se v šanc

pro znamení draků
a klukovských praků
nelida zaslouží dranc..

S velením Čechů
dobijem metu,
politiku!
Tu sketu..

Nebojte se všivých politiků
svoje sliby pořád pletů,
ať jsou z Prahy,Ústí,Cheb
blejt budu co nevidět.

Proto v Novém roce
spojme Češi ruce
proti zkáze co přichází
leč DPH se nevyváží..
Autor Markulka, 15.01.2011
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí