Nevěsta Upírů

Nevěsta Upírů

Anotace: Nevím jestli to pochopíte

Nevěsta upírů bludí sama,
nevěsta upírů miluje i ráda nemá
nevěsta upírů by chtěla být raději němá,
umlčet city,umlčet srdce,
výdyť jde to tak lehce!
Nevěstě upírů se však ještě nechce,
a tak stále dává své srdce,
ponížené,ušlapané,zrazené,zrněné.
Nevěsta upírů potřísněná krví,nevěsta upírů,
co se upírů bojí.
"Neplač nevěsto upírů,neplač,
ještě je na pláč brzy,
vím,že tě samota mrazí,
neboj se nevěsto upírů,
budeš šťastná už brzy.
Setři slzy ze svých tváří,
tvá šťastná hvězda stále září,
nevěsto upírů.
Autor ANT, 23.01.2006
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevěsto upírů, píšeš krásně,
nyní podle mě už skládáš básně,
kvalita koukám vystrkuje růžky,
kvantita zalízá pod parůžky.

nevěsto upírů piš jenom dál,
brzy nastane upírů bál.
povolej na pomoc Přízrak můj,
rozmetem je, šťestí při nás stůj!

26.01.2006 12:11:00 | Inies

me se to libi.....nekdy se taky tak citim:)

24.01.2006 19:26:00 | streetpoet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí