mam se rád

mam se rád

Anotace: .

A nekřičim
a nebrečim protože
jsem kurva
tvrdej chlap a tvrdý chlapy
přece jen tak něco nesundá
a svý pivo
do sebe klopim
a tim pivem
svý slzy ředim

účet nezaplatim a
z mí ožralosti zbyde
maximálně minimum
anebo zemřu na
poslední cigaretu
s výdechem
a sám ,
dokonce i obklopen lidmy
úplně sám

už nejsem tolik tvrdej
už jsem zase vystřízlivěl
a mám se rád
ještě víc než
předtím
Autor humus, 15.01.2011
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, ewon, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žeru tě

16.01.2011 15:44:00 | Lagedama

ožralý hrdina střízlivý srab

15.01.2011 23:43:00 | ostuda lidstva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí