Věřím...

Věřím...

Anotace: ...

Prstem hladím
tu drobnou vrásku na čele
mezi obočím
a bláhová věřím
že zaženu chmury
a zjemním bolest

víra uzdravuje
alespoň to říkají...

nech mě najít
ta zrnka poznání
zda dotek
převtělí
tu drobnou vrásku
do jemných vějířků
kolem očí

do úsměvu
co v mém pohledu se zrcadlí...
Autor Sparkle, 15.01.2011
Přečteno 272x
Tipy 13
Poslední tipující: Helena Lovecká, WhiteSkull, Štěpina G, Giginka, Gabrielle, CULIKATÁ, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí