Smola v žilách mých

Smola v žilách mých

Anotace: jako inspirace mi posloužil bratrův maturitní ples

Mým tělem teče smola
bere s sebou kusy života
nabaluje zbytky mládí
všechny vzpomínky a puče
slamníky a slunečnice
velké dny plné malých revolucí
to vše zadržuje v sobě
a čím dál tím méně uvolňuje
vzpomínky zůstanou vzpomínkami
ze smoly se stane jantar
Autor BeatleJohn, 16.01.2011
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Lovecká, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí