Čekání na zázrak.

Čekání na zázrak.

Anotace: Pod dojmem mé přítomnosti na ARO jednotce. Nepřeji nikomu zažít tuto situaci. Já toto zažívám podruhé.

Zubatá s kosou mlsně se kouká,u dveří drží stráž
tělo zesláblé jež na posteli leží, jala se okukovat.
Postavy v pláštích jako voj rytířů se jalo stavět hráz,
jen tikot přístrojů drží naději při životě,
to aby se přítomným žilo snáz.
Hladím ji ruku,mačkám v naději že stane se zázrak,
má mysl nepřítomna jest, tíha bolesti padá naznak.
je už skoro šest a stále hladím její ruce,prosím
otevři své oči,pohni rty,nic jen v hlavě
tisíc kladiv tluče.
Smlouvu s ďáblem bych krví podepsal
a prosil o odklad,
ty musíš žít ovečko protože tě miluji
A mám tě rád.
Mluvím k tobě i když vím že má slova neslyšíš,
Hladím tě i když vím že doteky necítíš,
přesto nikdy nepřestanu dokud neucítím
tvůj stisk tvé teplé dlaně.
Pak budu tvůj dlužníkem ďáble,
a poděkuji ti za ně.
Autor Medvídek@.., 16.01.2011
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

při čtení zažila jsem dejavu...jak ti rozumím..

ST

16.01.2011 21:22:00 | Mbonita

Děkuji všem přítomným za podporu s úctou medvídek.

16.01.2011 19:00:00 | Medvídek@..

Medvídku,ať se daří!!!

16.01.2011 13:45:00 | Květka Š.

Medvídku to je moc bolavé,přeji sílu:-(((

16.01.2011 10:18:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí