Jako aprílové počasí

Jako aprílové počasí

Anotace: ...

Jednou úsměv jasný jako slunce samo,
jindy pláč tolik podobný dešti chladnému.
Někdy si přeji, aby nikdo nebylo ráno,
poté zas nezvládám vzdorovat problému.

Jsem výřečnost sama, pusa nezavřená,
ale i tichý tvor, kterému je společnost cizí.
Ta, která ráda něco jízlivého poznamená,
ta, jež trpí vlastní nepochopenou krizí.

Jakmile se zmýlím či chybu udělám,
slova drhnou se mi v ústech pro omluvu.
Snad je to jen má povaha zbabělá…
Autor Wyrda, 16.01.2011
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí