Cítím se jako přejetý traktorem ve snu

Cítím se jako přejetý traktorem ve snu

Anotace: ...................

Divné sny
nevidím žádné noční můry v temnotách
ulice je osvětlená září nádherného slunce
nabírám znova sílu
tu co jsem ztratil léty v opojení zelené víly
cítím krev ve svých rukách
slunce kolem mě
je to pověst nebo skutečnost
dotýkám se ho
na mém těle vzniká obraz fénixe
vím ten důvod
také já vstávám z popela
dnes…když včera jsem umřel
dnes…když znova jsem se zrodil
ale ne takový jako včera…
Autor Vlk v rouše, 16.01.2011
Přečteno 264x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Anjesis, Sladkalu, Snící čarodějka, dream in emptiness, Kristine Clary-Aldringen, hašlerka, NikitaNikaT., Denael, Berry, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásně napsany

01.02.2011 21:45:00 | Anjesis

dala bych "v rukou".. jinak oka ;)

21.01.2011 22:34:00 | dream in emptiness

Staré věci posílí... Poučí a dají sílu jít dál.

16.01.2011 19:07:00 | Berry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí