Upír

Upír

Anotace: ...

V životě jsem něvěřila, že něco tak krásného zažiju.
Ty bílé tesáky co jemně mi proráží kůži na krku.
Ten euforický pocit, pocit který zažívám když ze mě pije.
On jen díky mé krvi žije.
Žít a pít je jeho heslo, najednou mé tělo kleslo.
Tělo chladne a krev vytéká.
Já naposled zřím jeho tělo a tichý úsměv.
Teď se ze mě stává nesmrtelná. Nemůžu na dění slunce...
Autor Šárie, 16.01.2011
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: angellka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí