Ženské vnady

Ženské vnady

Anotace: ..tak která

Nevím, co to znamená,
když se tě pozeptám,
tak pokrčíš ramena,
a sdělíš mi, ať nereptám.

Nevím, co to mělo být,
když položil jsem otázku,
co nechtěla sis oblíbit,
co vytvořila ti vrásku.

Netuším, a nepoznám
tebe a tvé nálady,
když tak letmo pomyslím
na sousedky vnady
Autor Alfie, 16.01.2011
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

09.03.2011 18:40:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí