Nekonečný oceán

Nekonečný oceán

Anotace: ...

Topí se
obklopena hvězdným oceánem
nepochopená odchází
zklamaná
pusté kraje okolo
uzamknuta ve věčné touze
ach, kéž by křídla andělů
ji nadzvedla
ale ne
nejsou tu,
jsou pryč
jako všechno ostatní
- rozpouští se v mlze
Autor Danielle, 16.01.2011
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí