sebedecentralizace

sebedecentralizace

Kudy já kráčím

tam světla plají

lidé se ptají

šeptají, já sním…



To co já vidím

jsou stovky drah

vnímám tě pod práh

tolik drah a já sním…



To co já slyším

jsou hrdla lesů luk

ve mně ten malý kluk

-burácí a já sním…



To co já cítím

jsou kapky rosy, medu

to popsat nedovedu

tolik voní a já sním…



Tolik cítím-

-tolik sním

a přec říct ti nedovedu

proč každičkou první středu

za bubnu a za sirén

mám chuť vylézt ze mě ven.
Autor Mladý pán P., 17.01.2011
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za bubnu a za sirén

vystup

třeba do nebe

lítej, sni

ať žijí křídla Ikarů

baz zábran a bez pádů

pak uvidíš své já

a touha snivá se k dalším přidá

hřeje kolem srdce

vločkou

která nezebe

jsi

naplněný touhou

vstoupit

sám....do sebe
*****************
ST

25.01.2011 07:28:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí