Místo bolavé

Místo bolavé

Anotace: ..šeptem..

Sbírka: Pokusy s prózou 2011, 2011 O ničem

Strefím se přímo do místa bolavého
proudem ledové vody
Už nenadělám více škody
srdce pozbylo citu veškerého

Vyplavím zbytky Tebe
očistím ránu od lásky
V duši postavím řadu léčeben
psychiatrických na procházky
Autor Satha, 17.01.2011
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Do Ga, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí