JSEM

JSEM

Anotace: kdo vlastně jsem... ?

Sbírka: Tvorba jedné dívky...

Jsem pláč, jsem smích
jsem odpustka i hřích

Jsem temnota, jsem jas
jsem chvíle i dlouhý čas

Jsem slunce, jsem mrak
jsem nahota i frak

Jsem radost, jsem trýzeň
jsem voda, i žízeň

Jsem štěstí, jsem splýn
jsem světlo i stín

Jsem dobrá, jsem zlá
jsem tvoje i svá

Jsem samota, jsem společnost
jsem dobrota i nevděčnost

Jsem kočka, jsem myš
jsem trní i plyš

Jsem pravda, jsem pomluva
jsem nedorozumění i domluva

Jsem žena, jsem muž
jsem šíp i kuš

Jsem medvěd, jsem med
jsem oheň i led

Jsem vlas, jsem pleš
jsem pravda i lež

Jsem zatmění, jsem zář
jsem maska i tvář

Jsem černá, jsem bílá
jsem skřet i víla

Jsem bohatství, jsem chudoba
jsem obsah i nádoba

Jsem nevinná, jsem ta, kdo pyká
jistě vím jen jedno - jsem Veronika
Autor perinkaml, 17.01.2011
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Mrs.Underwood, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju :)

17.01.2011 16:47:00 | perinkaml

děkuju :)

17.01.2011 16:47:00 | perinkaml

Tak to je moc povedené,parádní
prostě se mi to moc líbí.
A vítej na Literu.
St(:o)

17.01.2011 14:46:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí