Loď z vodovodu

Loď z vodovodu

Anotace: Připlul...

V mém životě byl oceán
uplakaných rán.
Bylo v něm jen moře
s podvodnými vílami
oděnými spoře.
a se slanými slzami.
Přívalové deště
i ty v něm byly.
Když splíny se mnou ještě
ráno kafe pily.
Až pak jednou večer,
vodovodem připlula loď
nádherná
a snědý temný beduín řekl:Jen pojď.
Já nevěrná
svým vodním světům.
Svolná k výletům.
Neváhala ani chvilku
a jen v kraťasech a tílku.
Vyrazila poznávat pískové duny
kamsi na dalekou poušť.
Abych za světla dálné luny
zapomněla na tu spoušť
vodovodní.
Co den po dni
stékala mi zpod víček…
Autor Prinzeschen, 17.01.2011
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí