Kolo nenávisti

Kolo nenávisti

Anotace: a přeci jen...

Sbírka: Tvorba jedné dívky...

Možná na něj myslím
a…snad mi na něm dokonce záleží
všichni ale tvrdí, že jsou to nesmysly…
asi mi to opravdu nikdo nevěří



a to je ta chyba…protože já sobě věřím
a ikdyž to spoustu lidí štve,
já se vám prostě nesvěřím,
tak už se konečně utište



a nebo křičte dál do světa,
že jsem potvora co nezná lásky
je to sice jen jedna věta
avšak… vy všichni mluvíte bez nadsázky



já vám říkám ˝ztraťte se vy žárliví˝
a nesuďte mě podle toho, co mám
já mám jen lásku - pocit šálivý
a tu vám stejně nikdy neprodám



ale dám vám ji
přes to všechno co mi provádíte
ty horké paprsky z ní sálají…
beztak mi ji všichni závidíte



a ubližujete…
ne mně, ale člověku, kterého miluji
to co vám dávám jenom rozhazujete
a já k tomu všemu svoluji




ale to už skončilo…
skončily ty prokletý lži do očí
protože kolo, který se dřív točilo,
se zase znovu roztočí…
Autor perinkaml, 17.01.2011
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí