Svět s tebou

Svět s tebou

Anotace: mini

Modrá obloha a žlutá tráva,
Rukou vytváříš stíny,
Jak malé díte směješ se jim.
Svět byl tak jednoduchý,
Když nebylo v něm tebe.
Stačilo se ráno vzbudit a odejít jen tak,
Na ulici koupit si kafe
A schovat za noviny
/jenže dva se za noviny neschováme/
Autor Gabika, 17.01.2011
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: 11477
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí