Prosba o odpuštění

Prosba o odpuštění

Anotace: ne vše je odpustitelné, ne za vše se dá modlit...

Bože odpusť mi moje činy
Odpusť mi všechny zločiny
Páchané z nevědomosti
z nevinnosti
z naštvanosti
bože odpusť mi moje činy
já budu se ti zpovídat
já žalozpěvy budu zpívat
já budu se kát
už nebudu lhát
už nebudu krást
lidi budu mít rád
tebe, boha milovat
jen odpusť mi moje činy
odpusť a sejmi ten pocit viny
Autor Metal Lady, 17.01.2011
Přečteno 725x
Tipy 3
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Annie the wolf
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Modlit se dá za všechno... záleží ke komu ;)

30.03.2011 17:20:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí