Pro slečnu :-)

Pro slečnu :-)

Anotace: ...

Tvůj úsměv je ten nejhezčí jaký znám
když mi je nejhůř tak na něj strašně rád vzpomínám.
Jeho krása okouzlí snad každého
je vlídný, hodný, něžný a roztomilý
oproti těm ostatním je úplně jiný.

I přesto, že nemáš tmavé oči,
tak při pohledu do nich mnoha lidem dech zaskočí.
Díky nim člověk pozná, že jsi holka skvělá
přece jen i rysy tvé tváře mi připomínají anděla.
Jejich barva je jak křišťálová studánka
čistá, průhledná, lesklá a nádherná...

Jako jediná umíš volit vhodná slova,
abys člověka donutila se radovat úplně od znova.
Vždyť psát si s tebou je ten největší dar,
poznat někoho jako ty jsem si už dlouho přál...

Tvá osobnost je krásná a půvabná
na ni prostě nestačí slova, dokonce nestačí ani překrásná ...
Autor diciassette, 17.01.2011
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Any 4
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Radši ne

29.03.2011 14:51:00 | Yarrod

moc hezké, co to dát té slečně přečíst..:)

19.02.2011 22:33:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí