Propadnout nebi

Propadnout nebi

Anotace: ve snění života...

Smutný byl pohled na tebe,
kdy ve snění u stolku s vínem
svůj život propadal jsi v nebe,
kde objímat se chceš s beránčím rouchem.

V dálavách, v koutcích očních víček,
třpytem z příboje mořských vln
se slzou a s útěchou v dívčí klín,
rozbíjíš své sny s palicí z vlasů mých.


Jen do kopců, k mlýnům větrným,
svůj žal k srdci stejnou cestou vede,
bez končin či snad cest nekončících,
s lahví vína a krokem vratkavým.

U stolku s vínem červeným,
slova luštíš ve svitu svíce,
na stěně kříž s nápisem „Amen“,
pro ty, kdo v snění propadají nebi…
Autor Láďa, 17.01.2011
Přečteno 248x
Tipy 16
Poslední tipující: labuť, ziriant, WhiteSkull, Javavia, CULIKATÁ, Kars, Mbonita, zenge, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do kopců k mlýnům větrným
St a nejen za ten rým...

17.01.2011 20:37:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí