Tři svíce

Tři svíce

Anotace: ...

Když zrada bolí nejvíce
tiše zapal tři svíce
první za čas minulý
za lásky, které zhynuly
druhou za čas přítomný
život tvůj je dojemný
za třetí je budoucnost
ať vždy zvítězí tvoje cnost

Pak chvíli tiše poslouchej
počkej, nikam nespěchej
doufej, že snad poznání
utéct ze života ti zabrání
nakonec si sfoukni svíčky
a pod překrásnými tvými víčky
objeví se naděje
tohle všechno v tobě je
Autor annuska, 17.01.2011
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, Izza, JohnyD., Boudicca, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoro xP xD

13.04.2011 21:36:00 | annuska

Nejsi ty sudička ... :-)

13.04.2011 21:19:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí