ŽivOtní příběH

ŽivOtní příběH

Anotace: byl jsem malý a nevěděl nic chtěl jsem ze života stale víc ale to co jsem zažil nepřeji i tomu nejhoršímu nepříteli

byl jsem malý a nevěděl nic
chtěl jsem ze života stale víc
ale to co jsem zažil nepřeji
i tomu nejhoršímu nepříteli

moje máma a táta mě milovali
a stejně mě na kolena dostali
tolikrát jsem změnil poslání
vždy rodiče čekalo jen zklamaní


nikdy jsem si nevybral dobře
bylo to jen moc velké moře
nikdy jsem u ničeho nevytrval
vždy jsem zkončil jak jsem vyhrál

tolik talnentu vyletělo komínem
schody padaly jak zeď mezi Berlínem
už se nikdy nedostanu nahoru
už navždy sedět budu někde v rohu

moje naděje a sny jdou dál
já bych to přece nikdy nevzdal
a tak začínám novou cestu
sedím někde na levičce v městu

přemýšlím co bude asi dál
a tak jsem na úpatí hory stál
můj další sen je vyhrát v běhu
běh ale postrádá být v lehu

po každém tréninku ležím na zemi
a v tu chvili tak blbě je mi
nevzdávám to takový už nebudu
během si já slávu konečně vybudu
Autor vaal, 18.01.2011
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, najdi si novou cestu a nebuď takový pesimista, ještě přijde světlo :-)

18.01.2011 16:59:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí