Když z očí padá...

Když z očí padá...

Anotace: trošku s nadsázkou… ale skoro to tak je

Existuje pár chvil,
které v sobě mají
zvláštní kouzlo
a plno skrytých sil…
Pár krásných momentů,
které se snažíme
provléct hladinou,
uložit až na dna
buněčných stěn
nadmutých plic
a přikrýt peřinou…
Není jich moc,
ale to málo
je někdy víc
než pouhé hodně,
však každý ví…
Když se rozbřeskne
a zmizí ranky,
za život takhle
jen párkrát asi,
když se rohovka
na světle zaleskne
a polechtá řasy,
to jak si jedna
cestu svou klestí...

Když z oční jamky
upadá slza
slza



vzácného štěstí…
Autor Jiná, 18.01.2011
Přečteno 267x
Tipy 33
Poslední tipující: dream in emptiness, A. V. Nýmand, šuměnka, Dračičák, Noc17, JohnyD., Helena Lovecká, CULIKATÁ, Gabrielle, Danga, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná!

30.01.2011 11:05:00 | dream in emptiness

existuje mnoho chvil¨
které mají zvláštní okozlení
stačí jen podívat se zrakem kouzelných víl
pak slza štěstí v jednu z nich se změní...

19.01.2011 16:16:00 | šuměnka

Máš opravdu dar... ne, to je Dar...

18.01.2011 20:50:00 | Berry

Moc pěkně nápsané....S.T.

18.01.2011 20:34:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí