Byli dva a měli jedno srdce

Byli dva a měli jedno srdce

Anotace: ..je to už dávno, jako by to ani nebylo, a proto to může teď napsat sem..už je to jen báseň..

Do noci zářila kulatá luna,
neslyšně po moři lodička plula.
Třpytivé hvězdy na nebi blikají,
pod nimi ti, co lásku svou tají.

Rozlehlé moře tak nádherně šumí,
do jejich srdcí tajemně mluví.
Lehounký vánek tou lodí kolébá,
čas se zastavil...jen pro ty dva.

Tiše na přídi loďky sedí,
do očí si navzájem hledí.
Svou vzájemnou láskou se unášejí,
duše si rozumí...jen jedno srdce mají.
Autor Lea*, 18.01.2011
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život a láska
je právě, jako
ta bárka na moři
Houpe se ve vlnách
a kdo ví...

18.01.2011 19:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí