Rozjímaní...

Rozjímaní...

Anotace: Co jsem udělal tak špatného?!

A zase jsem se přesvědčil
že není dobře těšit se
to co rychle já jsem neřešil
že velmi snadno vymstí se.

Kde není peněz není láska
a to je moje prokletí
I když vím že to byla sázka
přec moji snahu znesvětí.

Já vsadil na dobrou duši
a snažil se ze všech sil
přec stalo se co jiní dobře tuší
že bez peněz je těžký cíl.

Dnes jen peníze i lásce vládnou
jen zřídka pravé city jsou
a chcešli míti ženu mladou
její lásku Ti jen ony přinesou.

Ale já nestojím o city koupené
já přece svou hrdost mám
a nechci jen přátelství zahrané
já svoji cenu dobře znám.

A tak se člověk stále učí
a nikdy nepřestane dělat chyb
a tak se moje duše zase mučí
a já nevím jestli bude líp.

vladyka 1 11
Autor vladyka, 18.01.2011
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, devcatko z jetele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, jednou jsi mně napsal, že jsi ten, který mně rozumí. I já rozumím tobě.

07.05.2011 23:26:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí