Nevěřte mi

Nevěřte mi

Anotace: Zpověď štamgasta

Život
váha
navrch
dolů.

Z té houpačky neřízené
ježí se mi chlup.

Tak
ještě chvíli
než potupně vrhnu.

Nechci znát proměnu noci v den
skutečnost a blud
jež uštvané zvěři nedovolí
přeřadit
na dva chody.

Polévka jazyk spaří
druhá nálož
bez rozbušky
stejně všechno zboří.

Fuj!

Utíkám!

Ne!

Nikdo není připraven žíti sám...


jednou
ty dvě mísy zaaretuji
budu už mrtvej muž
večer hezky spát
a přes den
smysluplně hákovat.

Mrtvej
na pryčně čitelnej
mrkat střídavě levým
pak pravým
na Vás
na všechny bezvadný.

Až budu mrtvej
nevěřte mi...
Autor cevert, 18.01.2011
Přečteno 292x
Tipy 19
Poslední tipující: jedam, spare, Lota, HarryHH, CULIKATÁ, Gabrielle, Květka Š., Dota Slunská, isisleo, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...možná mrtvýmu se spíš uvěří... :-)

19.01.2011 00:44:00 | Lota

.

Na jednu misku vah
dobrý úmysly si dej
a na tu druhou pak
se chutě vykakej
a modli se ať nepotkaj´ se nikdy ...

Dobro všem jenom přej
trhej si chlupy z dlaně
své statky rozdávej
plať řádně státu daně..

zanecháš planých snah
až hajzlům bude hej
ty budeš na prkně
životem ... posranej ...

*

.

19.01.2011 00:06:00 | HarryHH

..1**

18.01.2011 20:47:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí