Opilá rána

Opilá rána

Anotace: -..-..-.-

Jdu po kraji chodníku,
abych lidem nezavazel.
Vedle mě na trávníku,
vysral se pes..

Mlčky vklouznu do podniku,
můj stín mě doprovázel.
Včera jsem se opil,
nebo bylo tomu dnes?


Každopádně jsem zas v lihu,
Přes oči stáhnu roletu.
Snad bude mít někdo sílu,
aby mě od sud vymetl…
Autor eddy1 1 11, 18.01.2011
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí