nevím jak ji nazvat

nevím jak ji nazvat

Anotace: afafaf

Život mezi prsty polykám,
pomalu a bez lítosti otvírám snům.
V lesklých ohních procitám,
líbám ruce deštěm rozbitých dnů.

Vrabci topí se v kalužích,
složím obyčejný den.
Tělo uvězním pod kůží,
V mozku si slíbím sladkej sen.

Krvavou lásku udusím něhou,
Za nehty píšu slabiky hnisu.
Ras, dva, tři- ras, dva, tři, najdu tě němou.
V těle mám za živa pohřbenou krysu.
Autor eddy1 1 11, 18.01.2011
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Anjesis, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí