MŮŽEŠ JIM POMOCI

MŮŽEŠ JIM POMOCI

Anotace: ....

Otevři dveře svého srdce
ať mohu vejít
neboj zuji si boty
půjdu po špičkách
abych neprobudil tvoje sny
mými myšlenkami.

A z tlukotu tvého srdce
za žneme světlo
odvalíme kámen
co jako těžítko
v záblesku svědomí
chránil tvoji duši.

Zahoď svoje předsudky
všichni nejsme bez citů
chladní a cizí
můžeš jim pomoci
tvé srdce je dost veliké a hluboké
pojď
půjdeme spolu
tonoucí zachránit!!!
Autor ZILA78, 18.01.2011
Přečteno 264x
Tipy 30
Poslední tipující: V.N.Losinský, la loba, šuměnka, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., Gabrielle, hašlerka, zenge, Danga, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty teda umíš dojmout hned po ránu...tak jo,já vám mizerům dám ještě šanci...:-)))

19.01.2011 10:13:00 | la loba

jde o to, zda umíte plavat?
na ničem jiném nezáleží...
je fuk, co pomyslí si hlava
nad hladinou jsou plavci, na dně druzí leží...

19.01.2011 07:07:00 | šuměnka

Krásná výzva.

18.01.2011 22:10:00 | labuť

St..

18.01.2011 21:40:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí