U posledního obrázku pexesa

U posledního obrázku pexesa

Anotace: není poslední

Dravost jara dere se do kostí
Veselá jehla vniřní záplatu zašívá
Kostka osudu se neustále posouvá

Za sklem nelaciných podniků,rozplývá se jahodová chuť
Kus špinavých lampionů rozsvicuje struny důvěry
Na mapě objetí čas se zastaví


Prsty ti jezdí po zádech a vytváří písmena
Ze zasněnou pamětí přehrabuje noviny
Za každým pruhem nápis: „Tak už tam budem?“


Sedí si na stylové židličce a tváří se vlídně
Jiskry levandulí vryty do paměti
Pilulky proti šedi a stejný stud

Padat si do vlkhé trávy a snídat ve vaně
V náruči věčné vteřiny nedat nic znát
Tiše křičet a přitom se smát

S hořkostí esspresa
V každém střípku zrcadla odráží se noblesa
U posledního obrázku pexesa

Kdo hraje pozvolna sám vyhrál
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 18.01.2011
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Elča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu zvláštní...myslím dobře zvláštní:-)

18.01.2011 21:52:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí