Pro mého věrného přítele

Pro mého věrného přítele

Anotace: :-) Mám takového jednoho úžasného přítele, který mi pomáhá v dobách zlých ...

Jsi jediný člověk v životě mém,
který jako poustevník - moudrý rádce,
pomáhá mi najít cestu v tomto období prokletém...

Znáš má tajemství,
o lásce, naději a zoufalství.
Na cestě za poznáním,
vítáš mě s tvým přáním...
Peťulko bude líp,
a mé srdce lépe spí.
Děkuji že jsi ... .
Autor Taya, 19.01.2011
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: Bona, Mbonita, Sweet KiWi, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

praví přáteleé jsou vzácné diamanty..

19.01.2011 13:06:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí