Sen

Sen

Anotace: ...........

SEN

Příběh odehrávající se pod očními víčky,
vzdušné zámky i k těm máme klíčky.

Mohou nás navštívit i noční můry,
naše obavy, strachy, chmury.

Ve snech můžeme být tím čím právě chceme,
prožívat přesně to po čem zrovna žhneme.

O čem chceme aby se nám zdálo,
pak přát si kéž by se to stalo.

Však naše mysl, podvědomí ovládá nás i ve spánku,
škoda, že nelze krásné sny zakoupit někde u stánku.
Autor Samanta, 19.01.2011
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: seh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí