láska vyhrává

láska vyhrává

Anotace: o jedné holce kterou mám ráda jako doblého kamajáda

Sbírka: moje básně

trpělivost lásku přeje
láska je to,co nás hřeje
jednu dívku láska přestala hřát
a stále se nepřestala bát
bude se mi láska smát ?
chce mi snad ještě šanci dát
ten koho tak miluje
ke smůle se schyluje
potom všeho lituje
žadná jiná holka není
která je snadno k zapomění
ale na ni myslí nejvíc
oči její matou ho
uz nevyvede žádné zlo
nezlomí jí nikdy srdce
protože ji miluje
Autor čipsy, 19.01.2011
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rak s tím plně souhlasím

03.04.2011 20:01:00 | čipsy

Přátelství je jedna z nejkrásnějších forem lásky...

31.03.2011 17:18:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí