Gentleman

Gentleman

Anotace: Gentlemani doufejme nevymřeli ;)jenom z dlouhé chvíle :)

Koukám na ten fenomén,
jmenuje se gentleman.
Už roky se mělo zato,
že gentleman je víc než zlato,
že už jsou však vyhynulí.
Teď se názor vědců půlí.

Jedni, že prý tady není
gentleman ojedinělí,
druzí se zas domnívají,
že se počet kusů tají.

Ať tak či tak, čert to vem!
Bude můj – ten džentleman.
Autor Jaine, 19.01.2011
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí