Noviny

Noviny

Anotace: ...

Teleskopem času,
vpřed si hledím,
v oku spadlou řasu,
když na záchodě sedím.
Zajímavé věci,
dovídám se,
v novinách, že píší,
utírám se.
Zhasnu světlo,
dveře zavírám,
v kalhotách mokro,
nohy si ohlídám.
Autor Wildcat, 19.01.2011
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Edmond Kadad, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí