NECH HO JÍT

NECH HO JÍT

Anotace: ....

Nemůžeš ho pochopit
nedosáhneš na něho
je pohlcen na druhé straně duhy
projevoval city.
Nemůžeš ho vysvobodit
tak neplakej
jeho závislostí je někdo druhý
a to nejsi ty.

Máš svázané ruce
a vodítko s jménem
popraskané rty od slz
vlastní cestu nekonečné podoby.
Máš naivitu revoluce
jiskru zrozenou křemenem
díru v srdci skrz
a v ní bublinky od vody.

Nech ho jít
nemá cenu uvíznout
na tom co by bylo
kdyby to bylo.
Nemůžeš ho mít
nech si pupeční šňůru uříznout
já vím…..nic ti nezbylo
já vím…..to tě zlomilo.
Autor ZILA78, 19.01.2011
Přečteno 505x
Tipy 30
Poslední tipující: šuměnka, zenge, Lorraine, Gabrielle, la loba, Helena Lovecká, Bona, labuť, Niky88, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nech ho jít / tak jko chtěla by jsi, aby nechal Tebe
být situace z opačného konce viděná
nech ho jít / ačkoli nesnadné to je a možná to i zebe
a stav ten hodí Tě na kolena...

21.01.2011 19:45:00 | šuměnka

Uf tak to je náročný...jako bys to psal o mě a o mém příteli se kterým nemůžem být spolu ale ani bez sebe...je to bolavé téma

20.01.2011 13:00:00 | la loba

jak známé ... ST

20.01.2011 12:15:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí