NIKDY TO NEŘÍKAJÍ.....

NIKDY TO NEŘÍKAJÍ.....

Anotace: neříkají....

jen hříchy z mrtvých myšlenek
v samotě Anděla hledá
poezie rozvalené postele
že špatně hrát se nemá
jen leží kdo si ustele....
jen hloupá stěna
v zajetí sklenek
krajiny co na kraj sedá....

nechceš jen mlčet
v zajetí tmy i času
znovu pak zkoušet
vteřiny z prázdných hlasu.....
najdu jen sebe,v zajetí noci
kdo má tě v moci
mlčí a pak ale závidějí
NIKDY TO ALE NEŘÍKAJÍ
Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.01.2011
Přečteno 265x
Tipy 22
Poslední tipující: lennerka, PIPSQUEAK, Gabrielle, Bona, NikitaNikaT., labuť, Niky88, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadné Radku, snad nenande se den, kdy bys mě nepřekvapil. ST!***

20.01.2011 08:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí