Slabost

Slabost

Anotace: Epika ze dna...

Větev se ohnula
poryvem větru,
nevěda, co dělá,
prostě se ohnula.

Kmen stromu nechápe,
co větev ohýbá,
když on, byť starý je,
pevně sám sobě stá.

Nechápe slabost on,
větve té, ohnuté.
Nechápe měkkost on,
byť větve otec je.

Větev se ohnula
poryvem větru,
nevěda, co dělá,
praskla, se zlomila.
Autor Kerryn, 23.01.2006
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí