Dvě cesty

Dvě cesty

Anotace: krev,pot a nebo vyšlapaná cestička?

Sbírka: Všední dny

Životem vedou dvě cesty
jedna pěkně vyšlapána
druhá je samá překážka

Je pozdě ohánět se gesty
po uhlazené kračíš si kroky kapitána
na té druhé tě čeká porážka

nebo krvavé vítězství
zatímco panáček má ke slávě prostřeno
ty se prodíráš trním

Stejně život Ti políček silný uštědří
a to co bylo je splaveno
nevěř nabízejícím se dlaním

Pokud dosáhneš vytouženého cíle
kdy krev a pot jsi cedil
a utekl jsi těm mrchám vraním

Tak nastala ta chvíle
abych ti facku vlepil
jinak se ti klaním

Nezapomeň život je největší svině ze všech...
Autor Jacob P. Verlaine, 20.01.2011
Přečteno 488x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Gabrielle, James Libustka, labuť, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný,Paule-Jamesi :-)

20.01.2011 12:14:00 | Gabrielle

Fíha, vážně dobry

20.01.2011 11:04:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí