Kolikrát jsem se sám sebe ptal

Kolikrát jsem se sám sebe ptal

Anotace: Tyhle slova mi znějí v uších a hlavně v srdci

Kolikrát jsem se sám sebe ptal,
kolik dnů mi chybí vidět ráj,
v dlani tvář,slzy v očích mám,
tak se staň co má se stát.

Jediný co fakt bych si přál,
aby vám úsměv zůstal dál,
hvězdy rozzáří,světlo tajemný,
tak se staň co má se stát.

Kdo se ptá,co pak a jak dál,
kde jsem já,mám peklo či ráj,
štěstí rozdávám,rány zahojím,
dal bych vše co můžu dát.
Autor Jacob P. Verlaine, 20.01.2011
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Alien.v.v.s., Gabrielle, Lioness, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí