Až bude naše generace

Až bude naše generace

Anotace: k zamyšlení

Až bude naše generace
prdět do hlíny
až v muzeích
budou vystavovat Barbíny….

Až Číňani
vypustí stý satelit
až na celém světě
bude vzkvétat blahobyt

Až Gagarin
vrátí se z hvězd
až lokajové nebudou už
cesty mést….

Až Amící budou na tom
než-li My hůře
až na Sahaře
Porostou růže….

Tak, co stane se
Nevím teď
Ale vězte !
Budu o tom přemýšlet….
Autor v.hercik, 20.01.2011
Přečteno 237x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak přemýšlej,přemýšlej...

20.01.2011 12:53:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí