Môže sa stať...

Môže sa stať...

Anotace: Všetko je napísané vo Veľkej Knihe Osudu...

Zo všetkých nemocníc
prosím všetky sestričky
Teraz som ešte veľký
môže sa stať,že raz,
budem maličký

Obraciam sa na vás
nie na Kafku,či na Kanta
Môže sa stať,že práve vy,
budete mi pridŕžať bažanta

Vtedy už budem celkom iný
aj ked potečú mi na vás sliny
s bažantom v rozkroku
budem mať preležaniny

Priložte mi prosím
dlane k lícu
a aspoň do úst
chutnú,hustú,
fazuľovicu...

Ďakujem...
Autor džemo, 20.01.2011
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda:-). Ajá bych chtěl slivovicu :-)

25.01.2011 18:21:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí