Rok

Rok

Anotace: průřez rokem

Světlo v duši úsměv v tváři
ať jak slunce v létě zaří
s podzimem pak vše uvadá
lidem úsměv jak listí padá
i když je to velká chyba
ať si váha,štír či ryba
ty barvy a též léto babí
sílu dávaj když jsme slabí
se zimou pak ještě slabší
náš dosah je jak dny kratší
noc pak celá strávená v baru
čímž chcem se dostat blíž k jaru
a poté co jaro příjde
každý z nás pak z baru vyjde
a nadechneme vzduch vlahý
až se nám zatočí hlavy.
A celý ptačí svět zpěvný
říká:ať jsme dál úsměvní...
Autor Ába, 20.01.2011
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí